(ВІДЕО) На Харківщині викрили нелегальне виробництво пального з російської сировини

НАЗАД
03 квiтня 2020 15:22

Правоохоронці викрили завод, який виробляв та постачав на заправки у Харківській та сусідніх областях, контрафактне пальне.

Схему з паливним контрафактом вдалося розкрити завдяки спільним діям прикордонників зі співробітниками Офісу великих платників податків ДФС України, які проводилися під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора України.

Про можливе виробництво пального з компонентів, завезених за так-званими сірими схемами, дізналися співробітники оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону. За отриманою інформацією, ділки отримували сировину з Російської Федерації. Вказана інформація була надана до слідчого управління фінансових розслідувань Офісу великих платників податків ДФС України. На підставі отриманих матеріалів, слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне виготовлення підакцизних товарів (ч. 2 ст. 204 КК України).

В рамках слідчо-оперативних заходів із залученням спецпідрозділу «Дозор» на території Харківської та інших областей України було проведено санкціоновані обшуки на заводі з виробництва пального та заправках. Під час обшуків виявили та вилучили зразки контрафактного пального, документи фінансово-господарської діяльності, інформація на електронних носіях, що можуть бути використані як докази у судовому провадженні.

На даний час встановлюється розмір збитків нанесений державі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси