(ВІДЕО) На Харківщині викрили канал переміщення у Росію великих партій товарів без належного митного оформлення

НАЗАД
29 листопада 2019 08:49

Державна прикордонна служба України у тісній співпраці з іншими правоохоронними органами продовжує реалізовувати запит суспільства щодо викорінення злочинних, корупційних схем на державному кордоні.

Учора оперативно-розшуковими підрозділами Східного регіонального управління ДПСУ разом з територіальним управлінням ДБР в м. Полтава під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області, в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 КК України, проведено комплекс слідчо-оперативних дій. За їх результатами в пункті пропуску «Гоптівка» викрито канал незаконного переміщення з України в Російську Федерацію товарно-матеріальних цінностей без належного митного оформлення в значних обсягах.

У ході спеціальної операції правоохоронцями встановлено виконавців та пособників протиправної діяльності, вилучено та направлено на експертну оцінку різноманітні товари, що планувались до відправки на російський ринок (швейну продукцію, взуття, автозапчастини, косметику та багато іншого).

В результаті санкціонованих обшуків службових приміщень митниці в пункті пропуску вилучено готівкові кошти на суму понад 137 тис. грн, 87 тис. російських рублів, 760 доларів США, 60 євро, а також службову документацію та інші речові докази, які долучено до матеріалів кримінального провадження. 

Подальші слідчі дії за кримінальним провадженням тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси