(ВІДЕО) На Донеччині прикордонники знищують ворожу техніку та поповнюють обмінний фонд

НАЗАД
31 жовтня 2022 16:15

Російсько-окупаційні війська не припиняють ведення наступальних дій на Донецькому напрямку. На цьому рубежі разом з побратимами з Сил оборони України стримують ворожий натиск і підрозділи Держприкордонслужби України.

Учора від самого світанку російські окупанти розпочали обстріли позицій Сил оборони на південному напрямку Донецької області. Артилерійська підготовка противника з мінометів, реактивної й ствольної артилерії тривала близько двох годин.

Згодом загарбники, силами до двох взводів піхоти під прикриттям бойових машин, перейшли до штурму позицій українських захисників. Влучним вогнем прикордонники знищили ворожу БМП разом з екіпажем, а піхоту противника розсіяли. Відступаючи під вогневим ураженням наших бійців російські військові залишали своїх вбитих та поранених.

Так, у результаті бою прикордонники відбили жорстокий штурм ворога та взяли в полон 35-річного пораненого контрактника з Ростовської області. Полоненому було надано необхідну медичну допомогу й передано для поповнення обмінного фонду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси