(ВІДЕО) Моряки-прикордонники провели бойове залагодження в Азовському морі

НАЗАД
01 червня 2018 14:34

Відпрацьовувались питання затримання судна-порушника, дії аварійно-рятувальної групи в разі виникнення пожежі на катері, надання допомоги катеру, що зазнав пошкодження під час бою.

В Азовському морі провели навчання прикордонники Маріупольського загону морської охорони, які діють у складі  Об’єднаних сил.

Супровід цивільних суден, відбиття ймовірних атак з боку диверсантів, ведення бою тактичними групами корабельно-катерного складу, бойове залагодження  підрозділів – це неповний перелік виконаної роботи під час навчань. 

Також в складних погодних умовах моряки-прикордонники відпрацювали виконання вправ навчальних стрільб з великокаліберної катерної зброї, особистої зброї військовослужбовців, гранатометання та відпрацьовували дії прикордонників на воді в різних обстановках. Крім того, відпрацьовувались питання затримання судна-порушника,  дії аварійно-рятувальної групи в разі виникнення пожежі на катері, надання допомоги катеру, що зазнав пошкодження під час бою з противником, маскування морської ділянки шляхом її задимлення з метою прикриття флагманського кораблю від нападу противника тощо.

Зауважимо, що під час проведення навчання при врахуванні погодних умов, що склалися, особовий склад діяв впевнено та на належному рівні. Загалом до навчання, що проводились в Білосарайській затоці, було залучено 7 одиниць корабельно-катерного складу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси