(ВІДЕО) Майже 40 ящиків контрабандного курива намагались незаконно переправити через кордон

НАЗАД
11 жовтня 2018 10:56

Прикордонники Луцького та Львівського прикордонних загонів завадили незаконному переміщенню тютюнових виробів до сусідньої країни.

У результаті реалізації оперативної інформації співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, щодо можливої протиправної діяльності на українсько-польському кордоні, прикордонники Луцького та Львівського прикордонних загонів завадили незаконному переміщенню тютюнових виробів до сусідньої країни.

Враховуючи існуючу інформацію міжвідомча група, до якої увійшли офіцери внутрішньої та власної безпеки «Північ», оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління та військовослужбовці відділу «Римачі», поблизу державного кордону виявили 10 ящиків із тютюновими виробами та гумовий човен. Пакунки із сигаретами були підготовлені до переправлення човном до Польщі.

Виявлений товар передадуть працівникам фіскальної служби. Наразі тривають слідчі дії стосовно встановлення кола осіб, причетних до спроби незаконного переміщення курива.

Також,  у ході реалізації оперативної інформації, сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу «Амбуків», офіцери внутрішньої та власної безпеки «Захід» та прикордонники Львівського загону завадили незаконному переміщенню через державний кордон ще 28 ящиків контрабандних сигарет без акцизних марок. Група невідомих осіб, побачивши правоохоронців, покинули товар та втекли.

Крім того, поблизу тютюнових виробів військовослужбовці знайшли надувний човен, рюкзаки з особистими речами правопорушників та продуктами харчування, засоби для подолання контрольно-слідової смуги та радіостанцію.  

Сигарети будуть передані працівникам ДФС встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси