(ВІДЕО) Троє українців підводою везли 15 ящиків сигарет

НАЗАД
20 вересня 2018 10:00

Затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення державного кордону та за порушення прикордонного режиму.

Незаконному переміщенню підакцизних товарів через кордон запобігли учора правоохоронці на Одещині.

Групу порушників, які підводою намагались перемістити в Україну партію тютюнових виробів, зупинено в ході реалізації інформації офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Для затримання правопорушників офіцерами внутрішньої та власної безпеки, оперативними співробітниками  Південного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонним нарядом від мобільної прикордонної застави «Подільськ»  та співробітниками СБУ було організовано перекриття ймовірного напрямку їх руху.

В результаті, неподалік населеного пункту Топали, за кілька сотень метрів від лінії кордону, правоохоронці затримали 3 громадян України на гужовій підводі з 15 ящиками сигарет. 10 ящиків було без акцизних марок та 5 -  з акцизними марками  Молдови.

Затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення державного кордону та за порушення прикордонного режиму.  

Крім того, про виявлення в діях українців ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», направлено повідомлення до ГУДФС України в Одеській області.

Сума оцінки  вилученого товару склала понад 180 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси