(ВІДЕО) Футболістів «Реал Мадриду» та «Ліверпуля» прикордонники зустріли та оформили біля трапів літаків

НАЗАД
25 травня 2018 08:14

Учасники фінального поєдинку Ліги Чемпіонів УЄФА-2017/18 в Києві прибули ввечері. Клуб з Іспанії прикордонники оформили в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль», а команду з Англії - в «Жулянах».

Учора, 24 травня, футбольні команди іспанського «Реал Мадриду» та англійського «Ліверпуля» співробітники Державної прикордонної служби України зустріли в столичних аеропортах.

Учасники фінального поєдинку Ліги Чемпіонів УЄФА-2017/18 в Києві прибули ввечері. Клуб з Іспанії прикордонники оформили в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль», а команду з Англії – в «Жулянах».

Прикордонний контроль обох команд здійснювався на пріоритетній основі. Біля трапів літаків фіналістів вже зустрічали прикордонники, які мали заздалегідь заявлені списки. Це значно пришвидшило процедуру прикордонного контролю та зекономило час. Оформлення відбулося на місці.

Загалом на кожного з учасників витрачалось до 10 секунд, тому кожній з команд після перельоту довелося зачекати лише декілька хвилин.

Також відмітимо, що прикордонники вже розпочали зустрічати вболівальників футбольного свята, яких очікується щонайменше 30 тисяч осіб.

Футбольним вболівальникам буде цікаво знати, що за інформацією УЄФА «Реал Мадрид» та «Ліверпуль» провели між собою п’ять матчів, при чому всі в Кубку чемпіонів. «Ліверпуль» одержав три перемоги, а «Реал Мадрид» перемагав двічі. В останнє вони зустрічались між собою на груповому етапі Ліги Чемпіонів-2014/15.

Прикордонники бажають командам перемоги, а вболівальникам гарно провести час в Україні і цікавого поєдинку на футбольному полі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси