(ВІДЕО) «Кордон-2021» – активна фаза спільної прикордонної операції триває на кордоні з РФ

НАЗАД
18 жовтня 2021 15:40

На Харківщині проводиться активна фаза спільної прикордонної операції «Кордон-2021», яка триватиме до кінця жовтня 2021 року.

Метою заходів є запобігання та припинення протиправної діяльності у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів, зброї тощо та дотримання фізичними та юридичними особами національного законодавства.

Заходи спільної операції прикордонники Харківського загону проводять у взаємодії із Національною поліцією, Національною гвардією України та іншими взаємодіючими органами.

Раптовими діями резервів та застосуванням спільних міжвідомчих мобільних груп посилено контроль за дотриманням громадянами прикордонного режиму та режиму державного кордону.

Виконуючи зазначені завдання, прикордонники активно застосовують авіацію як на лінії кордону, так і в межах контрольованих прикордонних районів.

Зазначимо, що проведення визначених заходів забезпечує значне зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси