Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота
НАЗАДОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Грунтівка кварцева»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фарби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Пінопласт»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Ізоляційні роботи»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кахель»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Скло»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Арматура трубопровідна»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Столярні вироби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Штрипс оцинкований 111х0.5»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Штрипс оцинкований 111х0.5 мм»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Абразивні вироби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Вироби з дроту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Електронне обладнання»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Печінка свинна заморожена»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Металеві двері»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фреон R 507»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фреон R 507»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Рукавички комбіновані»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Знаряддя»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Водонагрівні бойлери»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Насос глибинний»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фреон R 507»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фреон R 507»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Шпаклівки, розчинник»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Цемент»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Цегла»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Електророзподільні кабелі»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Запчастини для двигунів»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Газове паливо»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Цемент»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Склопакети»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Руберойд, цемент»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Дріжджі сухі хлібопекарські»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Повсякденний набір сухих продуктів»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясопродукти. Сосиски 1 сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясопродукти. Ковбаса напівкопчена 1 сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Cир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9 %)»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Консерви м’ясні (свинина тушкована)»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Яйце куряче І категорії (С1)»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Рафіновані олії та жири»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Мед натуральний вищого гатунку»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Скумбрія копчена»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Рафінована олія та жири»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Яловичина заморожена 1 категоріїї»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Вершкове масло»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Вироби макаронні класу групи «Б»»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Минтай патраний без голови першого сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Послуги з прання і сухого чищення»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Свинина заморожена першої – екстра категорії»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясні блоки (яловичина)»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясні блоки (свинина) заморожена»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Крупа булгур»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Крупа кукурудзяна»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Крупа ячна»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Крупа перлова»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Крупа пшенична»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Пшоно»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Рис»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Борошно пшеничне 1 сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Електрична енергія»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Службовий модуль»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Електрична енергія»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Газове паливо (Природний газ)»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Столярні вироби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Дорожнє обладнання»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Буряк столовий продовольчий»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Морква»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Дорожнє обладнання»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Столярні вироби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясопродукти. Сосиски 1 сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «М’ясопродукти. Ковбаса напівкопчена 1 сорту»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Продукти харчування та сушені продукти різні»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Вершкове масло. Масло вершкове Селянське»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Послуги з прання та сухого чищення»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик «Продукція борошномельно – круп’яної промисловості»
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «Овочі»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Дорожнє обладнання»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Столярні вироби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Дорожнє обладнання»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Розподіл газу»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Газове паливо»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Конструкційні матеріали»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Фарби»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»