Звільнити нашу країну від ворога та завершити цю війну назавжди

НАЗАД
15 березня 2023 12:47

40-річний Володимир з Вінниччини, аби швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, добровольцем вступив до бригади «Сталевий кордон».

Про формування бригад «Гвардії наступу» чоловік дізнався з соціальних мереж.

У лютому Володимир звільнився зі служби в одній з державних установ Вінниччини, у якій мав стаж понад 19 років, а вже на початку березня подав заявку до «Сталевого кордону».  Чоловік переконаний – російську навалу треба швидше зупиняти.

 «Фактор, який спонукав приєднатися саме до бригади «Сталевий кордон» насправді, - простий та очевидний, – зізнається Володимир. –  Під час строкової служби я був прикордонником, служив на острові Зміїному, тому одразу прийняв рішення, що службу буду проходити саме в лавах Держприкордонслужби».

 «Я прагну захищати нашу країну. Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні! Ми захищаємо найдорожче, тому наше завдання – вигнати ворога з нашої землі і завершити цю війну назавжди», – говорить Володимир.

Наразі чоловік пройшов вже усі етапи вивчення та добору. Надалі підготовка та навчання, а згодом вже разом з досвідченими бійцями виганятиме російських загарбників з української землі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси