Зрадника, який став «русским директором» школи, чекають тюремні нари

НАЗАД
20 березня 2023 14:04

У зрадника, який за посаду «директора» школи погодився перевчати українських дітей за стандартами «русского міра», виявили склад російських підручників.

За попередньою інформацією оперативників Харківського прикордонного загону, 31-річний чоловік став «директором» школи при окупантах та відправляв учителів до Бєлгорода на «підвищення кваліфікації».

Освітянину, який добровільно погодився обійняти посаду «директора» школи при окупаційній владі, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 111-1 ККУ «Колабораційна діяльність».

В рамках досудового розслідування у місцях роботи та проживання зрадника правоохоронці провели обшуки. Під час спільних заходів працівники обласної прокуратури Харківської області, прикордонники та представники Національної поліції виявили та вилучили близько пів тисячі російських підручників та план проведення батьківських зборів, які під час окупації були ввезені до Харківської області.

Прикордонники разом з побратимами з інших складових Сил оборони України продовжують захищати Батьківщину та виявляти осіб, причетних до колабораційної діяльності проти нашої Держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси