Житель Буковини вночі намагався здійснити прорив на кордоні автомобілем та перекинувся

НАЗАД
20 листопада 2017 11:37

Жителя Буковини близько опівночі затримали в пункті пропуску «Росошани» прикордонники Чернівецького загону.

Жителя Буковини близько опівночі затримали в пункті пропуску «Росошани» прикордонники Чернівецького загону.

Чоловік на шаленій швидкості намагався прорватися автомобілем через вищевказаний пункт пропуску та, збивши шлагбаум, наїхав на поставлений прикордонниками засіб примусової зупинки. В результаті таких нічних гонок автомобіль  «Форд», за кермом якого був громадянин України, перекинувся.

Постраждалих серед складу зміни прикордонних нарядів, представників суміжних служб та осіб, які прямували через кордон, немає. Сам водій, 36-річний житель населеного пункту Нелипівці Кельменецького району, суттєвих травм також не зазнав. Каретою швидкої медичної допомоги особу доставлено до Кельменецької центральної лікарні для медичного обстеження, за результатами якого встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного  сп’яніння.

Представниками прикордонного відомства на порушника складено адмінпротокол за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Окрім цього, на водія складено матеріали про адміністративне правопорушення за ст. 130, 124 КУпАП представниками Національної поліції, що прибули на місце події.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси