Жіночий одяг та електромасажери затримали на кордоні з Росією

НАЗАД
04 лютого 2014 08:46

Учора вранці на ділянці відділу «Веселе» прикордонники Харківського загону затримали молодика з товарами народного споживання. Порушника кордону зупинили за 25 метрів від кордону між ук

Учора вранці на ділянці відділу «Веселе» прикордонники Харківського загону затримали молодика з товарами народного споживання.

Порушника кордону зупинили за 25 метрів від кордону між українським селом Борисівка та російським Сонцівка. Він йшов до Росії в обхід пункту пропуску. При цьому 18-річний українець прихопив з собою 3 сумки з жіночими зимовими куртками.

Відносно даного громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину кордону, а товар передано працівникам Міністерства доходів та зборів. Вартість конфіскату сягнула майже 27 тисяч гривень.

Ще одного порушника на кордоні з Росією затримали на Луганщині. Правоохоронці відділу прикордонної служби «Мілове» під час моніторингу ділянки держрубежу затримали 41-річного громадянина України. Чоловік намагався незаконно перетнути державний кордон України та перемістити в сусідню країну 21 електромасажер. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси