(ВІДЕО) Затриманий прикордонниками учасник НЗФ розповів про пограбування жителів Донбасу

НАЗАД
13 листопада 2017 13:38

Оперативні співробітники міжрайонного оперативно-розшукового відділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники Національної поліції затримали жителя Краматорська, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань так

У минулі вихідні оперативні співробітники міжрайонного оперативно-розшукового відділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники Національної поліції затримали жителя Краматорська, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званої «ДНР».

Під час проведення перевірки затриманий розповів, що він брав учать у незаконних збройних формуваннях «ДНР» у 2014 році. Також громадянин України розповів, що нині він негативно ставиться до діяльності російських найманців та давно вийшов з лав бойовиків, так як побачив, що це бандитські формування, в яких на меті є тільки пограбування території та місцевого населення.

Стосовно затриманого громадянина, який переховувався від слідства, було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Триває слідство.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси