Заступник Керівника Офісу Президента України проінспектував кордон на Житомирщині

НАЗАД
02 серпня 2022 18:17

Сьогодні в рамках робочого візиту на Житомирщину заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко побував в прикордонному підрозділі, що захищає країну на півночі та проінспектував інженерне облаштування кордону.

Кирило Владленович ознайомився з умовами перебування військовослужбовців, порядком виконання ними бойових завдань, станом інженерного-технічного облаштування  та заходами, які вживають захисники для посилення державного кордону.

Під час візиту заступник Керівника Офісу Президента разом з начальником 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців полковником Антоном Квятковським, Головою обласної військової адміністрації Віталієм Бунечком за участі представників військових формувань та правоохоронних органів обговорили нагальні питання з нарощення побудови охорони державного кордону.

«Прикордонники готові та патріотично налаштовані до виконання завдань за призначенням. Покращено оборонну складову. Силами прикордонного загону за допомогою органів місцевої влади продовжується проведення робіт з налагодження інженерних споруд та загороджень. Здійснюється фортифікаційне облаштування підрозділів та місць несення служби на кордоні», - зазначив Антон Квятковський.

За результатами роботи Кирило Тимошенко подякував прикордонникам за якісне виконання завдань із захисту та оборони державного кордону та залишив символічний напис на прапорі прикордонного підрозділу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси