За добу прикордонники не пропустили через кордон понад 60 осіб

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:03

Протягом минулої доби через державний кордон співробітники Держприкордонслужби не пропустили 61 особу. Більшість подорожуючих не змогли підтвердити мети своєї поїздки в Україну, мали не дійсні документи, а

Протягом минулої доби через державний кордон співробітники Держприкордонслужби не пропустили 61 особу.

Більшість подорожуючих не змогли підтвердити мети своєї поїздки в Україну, мали не дійсні документи, або в них були відсутні дозвільні документи на в’їзд в нашу країну.

Так, 17 подорожуючих під час прикордонного оформлення намагалися надати неправдиві відомості. Виявили їх в пунктах пропуску переважно на кордоні з Росією, Молдовою і в аеропорту «Бориспіль». Ще двоє громадян Туреччини та Сирії були не пропущені прикордонниками Сімферопольського загону. З’ясувалося, що у чоловіків були відсутні кошти для перебування на території нашої держави. А прикордонники Окремого контрольного пункту пропуску «Київ» не пропустили двох громадян Індії та Австралії, у них була відсутня  віза в Україну.

Крім того нагадаємо, що учора на Донеччині прикордонники не пропустили чотирьох жителів Чечні. Чоловіки намагалися двічі перетнути держрубіж у двох різних пунктах пропуску. Однак не змогли вказати мети поїздки та вказували різні міста, до яких прямують.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси