За базою Інтерполу прикордонники затримали більше 100 автомобілів, які знаходилися в розшуку

НАЗАД
28 травня 2017 11:57

Співробітники Державної прикордонної служби України майже щоденно виявляють на кордоні документи, правопорушників та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку. Загалом з початку року прикордонники реалізували вже майже 1350 спрацювань від

Вчора на Сумщині співробітники Держприкордонслужби затримали автомобіль, який перебував в міжнародному розшуку.

Автівку «Шевроле» виявили в пункті пропуску «Бачівськ», коли нею кордон перетинав наш співвітчизник. Під час контролю на неї спрацювала база даних Інтерполу, яку активно використовують прикордонники. Охоронці кордону встановили, що автівка перебуває в розшуку з 2015 року. По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Київ, а транспортний засіб передано співробітникам Нацполіції.

Відмітимо, що після підключення пунктів пропуску до баз даних Інтерполу співробітники Державної прикордонної служби України майже щоденно виявляють на кордоні документи, правопорушників та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку. Загалом з початку року прикордонники реалізували вже майже 1350 спрацювань відповідної бази даних, при цьому викрито більше 100 транспортних засобів, які були викрадені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси