З України намагалися вивезти більше 6,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
09 вересня 2013 13:56

У поїзді, що прямував із Києва до Варшави, у минулу суботу вилучили майже 5 тисяч пачок прихованих сигарет. 

У поїзді, що прямував із Києва до Варшави, у минулу суботу вилучили майже 5 тисяч пачок прихованих сигарет. Прикордонно-митна оглядова група знайшла сховок з тютюном у міжстельовому просторі неробочого тамбура та купе вагона поїзда у пункті пропуску «Ягодин», що на Волині.  

Виявити контрабандне куриво за попередньою інформацією також вдалося прикордонникам Львівського загону та працівникам митниці у пункті пропуску «Рава-Руська». Перевезти більше 1,5 тисяч пачок сигарет    під обшивкою багажного відділення рейсового автобуса «Івано-Франківськ – Рига» намагався громадянин, який проживає у Латвії, водій автобуса.  

Ще двох порушників, які намагалися перемістити 275 пачок сигарет в переобладнаних паливних баках та в панелі приладів, затримали прикордонники Луцького та Чернівецького загонів спільно з митниками. У українця та румуна автомобілі «Сітроєн» та «Фольксваген» вилучили як засоби незаконного переміщення товарів.

Загалом з початку року співробітниками Держприкордонслужби на кордоні  було затримано 1 мільйон 215 тисяч штук тютюнових виробів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси