З повітря побачили - на землі затримали

НАЗАД
19 жовтня 2021 12:51

Комплексне застосування в охороні державних рубежів різнорідних сил та засобів забезпечує ефективний захист українського кордону від спроб його незаконного перетинання.

Зокрема вчора на Сумщині, в рамках операції «Кордон-2021», екіпаж літака Харківської окремої авіаційної ескадрильї виявив порушників прикордонного режиму.

Під час повітряного моніторингу українсько-російського кордону, в районі н.п. Грабовське, що неподалік від кордону, пілоти літака «DA-40» виявили два легкові транспортні засоби. Про виявлення в прикордонні невідомих автівок авіатори негайно повідомили підрозділ, який охороняє цю ділянку. На вказаний напрямок вибув прикордонний патруль та виявив два «ВАЗи» та двох громадян України – мешканців прикордоння. Як з’ясувалося, чоловіки здійснювали збір грибів.

Наразі за порушення прикордонного режиму, а саме за рух автомобілями дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону, обидва громадянина притягнуті до адміністративної відповідальності.

Нагадуємо, що у контрольованих прикордонних районах діють додаткові тимчасові режимні обмеження, які введені наказом МВС України від 7 вересня 2015 року № 1075. Більш детально http://surl.li/pyfy.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси