З початку року в аеропортах столиці виявлено майже 50 підроблених відміток Держрприкордонслужби України

НАЗАД
04 лютого 2014 10:21

Учора в аеропорту столиці прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили  правопорушника з Азербайджану. Чоловік прилетів з Москви та мав підроблену відміт

Учора в аеропорту столиці прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили  правопорушника з Азербайджану. Чоловік прилетів з Москви та мав підроблену відмітку Держприкордонслужби України.

Також сьогодні правоохоронці виявили з аналогічною підробкою громадянина Узбекистану. Він намагався вилетіти до Російської Федерації. Наразі узбека передали співробітникам МВС для встановлення деталей правопорушення, а азербайджанцю заборонено в’їзд в Україну та повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту.

Варто зазначити, що останнім часом прикордонники все частіше виявляють випадки використання громадянами СНД підроблених відміток Держприкордонслужби України. Їх правопорушники незаконно проставляють з метою набуття законного права перебування на території країни або уникнення адміністративної відповідальності. Лише з початку цього року в аеропортах столиці виявлено 48 таких спроб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси