З нагоди Дня Соборності України військовослужбовці Маріупольського загону Морської охорони зі складу ООС відвідали Центр дитячої та юнацької творчості «Славутич»

НАЗАД
22 сiчня 2022 11:22

Морякам-прикордонникам запропонували бути не тільки гостями, а й учасниками заходів на кількох творчих локаціях.

Відправним пунктом захоплюючих пригод стало музичне вітання чуттєвими мелодіями скрипки, яке завдало лірично-патріотичний тон заходу.

На символічних фігурках українців, якими заповнювали мапу країни, військовослужбовці разом з дітьми добирали і записували синоніми до слів «Соборність», «Єдність» та «Незалежність». Кожен учасник при цьому висловлював свою думку про те, що саме єднає народ, країну.

Цікаво, що більшість хлопчиків та дівчат написали, що всіх нас об’єднує МОВА та любов до Батьківщини.

Вихованці закладу провели для прикордонників майстер-клас із виготовлення оригінальних крафтових вітальних листівок до Дня Соборності України. Військові із задоволенням згадували, як в дитинстві займались подібною творчістю, докладаючи в кожний виріб частинку душі.

Виготовлені у творчому тандемі з творчою молоддю листівки моряки-прикордонники отримали в подарунок на добру згадку і на знак вдячності за надійний захист рубежів єдиної соборної України.

Феєричним завершенням зустрічі став запальний танцювальний флешмоб вихованців «Славутичу», де дітлахи презентували морським прикордонникам мотивуючий плакат з надписом «Міцній, Україно соборна і захист надійний її – Морська Охорона!».

«Ми щиро вдячні дітям, викладачам та директору Центру дитячої та юнацької творчості «Славутич» за організований захід. Такі творчі зустрічі з мотивованими, енергійними, свідомими і патріотичними дітьми сповнюють вірою й надією на гідне переможне майбутнє країни. А ми запевняємо вас, що за такої душевної підтримки, боронитимемо кордон пильно, надійно і віддано як на морі, так і на суші! Зі святом нас всіх! Слава Україні!», - від імені всіх прикордонників подякував Павло Шевчук.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси