З мосту працівникам автодору скинули 20 ящиків з одягом

НАЗАД
09 вересня 2013 14:06

Перевіряючи прилеглу місцевість охоронці кордону розгледіли, як один з робітників вантажить на причеп трактора картонний ящик. До того ж, аби правоохоронці не виявили товар, його прикинули зверху сміттям.&

Вчора, поблизу пункту пропуску «Ягодин», що в Волинській області, співробітники Державної прикордонної служби України виявили 20 ящиків з одягом. Їх приховали працівники Укравтодору, прикривши сміттям.

Один з прикордонних нарядів пункту пропуску помітив, як на мосту через річку Західний Буг в черзі автомобілів жваво метушиться група осіб. Негайно цю інформацію довели до інших прикордонників. Саме в цей час під мостом проводили регламентні роботи працівники Волинського автодору. Вони прибирали територію та викошували траву. Перевіряючи прилеглу місцевість охоронці кордону розгледіли, як один з робітників вантажить на причеп трактора картонний ящик. До того ж, аби правоохоронці не виявили товар, його прикинули зверху сміттям. Загалом в причеп встигли завантажити 20 ящиків. Як з'ясувалося, в них знаходився одяг. Через спробу незаконного переміщення товарів на місце були викликані працівники митниці.

Під час проведення опитування затриманих стало відомо, що товар належить невідомій особі, яка перебувала в черзі на мосту та скинула його до низу. Невідомий пообіцяв забрати «своє» поблизу пункту пропуску біля автозаправної станції.

Наразі про подію проінформовано МВС та СБУ, а чоловікам доведеться відповідати відповідно до чинного законодавства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси