Українські та російські прикордонники обговорили питання спільних дій на кордоні

НАЗАД
06 грудня 2013 10:51

Прикордонники обох держав розглянули пропозиції з вдосконалення інформаційного обміну при вирішенні завдань по забезпеченню прикордонної безпеки на спільній ділянці державного кордону, акваторіях Азовськог

У Ростові-на-Дону пройшла робоча зустріч українських та російських прикордонників. Від Державної прикордонної служби України участь у ній взяли начальники Азово-Чорноморського та Східного регіональних управлінь Анатолій Хортюк і Андрій Кучеренко, а від прикордонної служби Російської Федерації – начальник Південного регіонального прикордонного управління Микола Лісінський.

У ході зустрічі учасники заходу обмінялися інформацією про обстановку, що склалася на ділянках управлінь та обговорили питання її розвиту в 2014 році. Також прикордонники обох держав розглянули пропозиції з вдосконалення інформаційного обміну при вирішенні завдань по забезпеченню прикордонної безпеки на спільній ділянці державного кордону, акваторіях Азовського і Чорного морів та Керченській протоці. Окремо керівники регіональних управлінь обговорили заходи взаємодії при здійсненні пропуску пасажирів, які прямують через пункти пропуску на українсько-російській ділянці кордону, в тому числі, які слідуватимуть на зимові Олімпійські ігри, що пройдуть у Сочі.

По завершенню зустрічі українські та російські прикордонники підписали спільний протокол зустрічі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси