Українські прикордонники та митники на території Росії відзначили День Державного Прапора України

НАЗАД
23 серпня 2014 11:20

Як вже повідомлялося, з 15 серпня у російському пункті пропуску «Донецьк» (РФ) перебуває українська міжвідомча группа, яка мала завдання здійснювати оформлення так званого російського г

Як вже повідомлялося, з 15 серпня у російському пункті пропуску «Донецьк» (РФ) перебуває українська міжвідомча группа, яка мала завдання здійснювати оформлення так званого російського гуманітарного вантажу. Працювати групі довелося у вкрай складних умовах. Російська сторона постійно здійснювала психологічний тиск на українських спеціалістів. Вони перебували під постійним контролем російських військових, до їхнього табору зі сторони неконтрольованої ділянки українського кордону підїжджали невідомі озброєні особи, а після прийняття російського стороною незаконного рішення про відправку гуманітарного вантажу без українського прикордонно-митного оформлення, взагалі були заблоковані у місці тимчасового проживання.                        

Тим не менше склад групи не піддавався на провокації та не втрачав оптимізму. Керівники групи Віктор Назаренко та Павло Пашко привітали увесь склад із цим святом та зазначили, що цьогоріч Державний прапор України набув для усіх українців особливого, сакрального змісту. Впродовж дня усі українські офіцери та співробітники митниці пересувалися по території російського пункту пропуску із жовто-синім прапором.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси