Українка на п’ятому місяці вагітності переправляла у Росію 16-річного грузина

НАЗАД
30 квiтня 2013 11:13

 

Учора вдень на Луганщині прикордонники відділу «Мілове» затримали громадянку України та громадянина Грузії, які намагалися незаконно потрапити у Росію в

 

Учора вдень на Луганщині прикордонники відділу «Мілове» затримали громадянку України та громадянина Грузії, які намагалися незаконно потрапити у Росію в обхід пункту пропуску.

Під час перевірки лінії держрубежу прикордонники затримали двох осіб, які рухалися в напрямку російського населеного пункту Чертково. Затриманими виявилися 29-річна місцева жителька та 16-річний юнак із Грузії. Українка, яка, як з’ясувалося, була на п’ятому місяці вагітності, пояснила, що зголосилася за певну винагороду провести юнака через кордон. Також було встановлено, що грузин до України прибув легально, та, не маючи російської візи, намагався все ж таки потрапити у Росію будь-яким способом, так як нібито там живуть його батьки.  

Наразі затриманого за спробу незаконного перетинання кордону рішенням суду оштрафовано на 3400 гривень, а відносно жінки співробітниками СБУ розпочато кримінальне провадження.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси