Українець намагався переправити сигарети через річку переодягнувшись у гідрокостюм

НАЗАД
19 березня 2013 12:09

 

Українця, який намагався перемістити в Румунію тютюнові вироби, затримали прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону.  

 

Українця, який намагався перемістити в Румунію тютюнові вироби, затримали прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону. Перевіряючи державний кордон, правоохоронці виявили на березі річки Тиса двох чоловіків в гідрокостюмах. Під час затримання одному з порушників вдалось втекти. Поряд із затриманим українцем правоохоронці виявили два ящики з сигаретами марки «Viceroy». Відносно чоловіка складені документи адмінпровадження. Наразі проводяться заходи щодо пошуку його спільника.

Ще 10 ящиків із сигаретами марки «Jin Ling» виявили вчора прикордонники відділу «Вилок» цього ж загону. Сигарети були залишені невідомими серед лісу скоріш за все для подальшого переміщення через державний кордон.

Також цими вихідними прикордонники Луцького загону виявили 4 ящики з білоруськими сигаретами «Магнат» та гумовий човен, який знаходився  на відмілині  річки Західний Буг. Згодом по сліду за допомогою службового собаки був затриманий українець, який переховувався від правоохоронців у кущах. Як пояснив чоловік сигарети він хотів переправити за винагороду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси