У трьох поїздах, що прямували до Москви, виявили понад сім кілограмів наркотиків

НАЗАД
13 лютого 2013 19:06

Близько 6 кілограмів наркотиків, попередньо марихуани, виявили у пункті пропуску «Хутір-Михайлівський» у поїзді «Кишинів-Мос

Близько 6 кілограмів наркотиків, попередньо марихуани, виявили у пункті пропуску «Хутір-Михайлівський» у поїзді «Кишинів-Москва».  5 пластикових пляшок ємністю 3 літра кожна, в яких знаходилась речовина рослинного походження, знайшли між вагонами потяга прикордонники Сумського загону та митники. Згодом між сусідніми вагонами правоохоронці виявили поліетиленовий пакунок. В ньому було близько двох сотень тестів на вагітність.

Крім того, вночі в пункті пропуску «Козача Лопань», що на українсько-російському кордоні, прикордонники Харківського загону разом із митниками також виявили наркотики. Пакунок з речовиною, можливо марихуаною, знайшли під час огляду потяга «Маріуполь–Москва» у міжстельовому просторі вагона вказав своєю поведінкою службовий собака. Всього у пакунку  виявили 1 килограм 20 грамів «травички». Ще 9 грамів такої ж речовини допоміг знайти працівникам пункту пропуску «Харків» службовий собака Джек. Один із пасажирів потяга «Сімферополь–Москва», громадянин Росії,  приховав її в шкарпетці.

Речовину вилучили встановленим порядком та передали на експертизу до митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси