У російського «туриста», окрім таблиці радіопозивних, знайшли ще багато цікавих речей

НАЗАД
11 квiтня 2014 11:26

Як вже повідомляла Державна прикордонна служба України, учора в залізничному пункті пропуску «Хоробичі» виявили російського «туриста» з купою «цікавих&

Як вже повідомляла Державна прикордонна служба України, учора в залізничному пункті пропуску «Хоробичі» виявили російського «туриста» з купою «цікавих» речей. На нього звернули увагу прикордонники Чернігівського загону спільно з працівниками митниці під час оформлення поїзда «Полоцьк-Сімферополь».

Загалом у ході огляду у жителя Брянської області знайшли таблиці радіопозивних, 5 мобільних телефонів у розібраному стані, близько 20 sim-карток українських та російських мобільних операторів, 2 військові квитки на інші прізвища, 3 ракетниці та 17 пострілів до них,  3 газових балончики, 35 тисяч російських рублів, фотоапарати та картки пам`яті до них.

Зі слів затриманого військові квитки він знайшов на смітнику в Росії, а від решти пояснень він відмовився. Для з’ясування всіх деталей куди і з якою метою прямував чоловік його передали співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси