У результаті спільних дій прикордонників України та Білорусі затримано автівку з тютюновими виробами

НАЗАД
01 березня 2013 13:07

Від білоруських прикордонників правоохоронці Луцького загону отримали інформацію про легковий автомобіль, водій якого не виконав вимоги зупинитися та прор

Від білоруських прикордонників правоохоронці Луцького загону отримали інформацію про легковий автомобіль, водій якого не виконав вимоги зупинитися та прорвався через кордон до України.

Негайно для виявлення та затримання порушника виїхала оперативно-пошукова група. Встановивши місце перетину кордону та напрямок його подальшого руху, правоохоронці розпочали пошук транспортного засобу. Невдовзі група реагування від відділу прикордонної служби «Грабове», поблизу населеного пункту Вільшанка, знайшла покинутий автомобіль «Фольксваген  Пасат». У ході огляду транспортного засобу, який не мав реєстраційних номерних знаків, виявлено, що номер кузова зрізано болгаркою. Крім того, в автівці знаходилися 4 ящики сигарет білоруського виробництва. Порушники, залишивши автомобіль, вдалися до втечі. Певно, вони мали підвезти до кордону тютюнові вироби для подальшого їх переміщення в Україну, а зрозумівши, що можуть бути затримані прикордонниками Білорусі, спробували зникнути в Україні. Наразі особи, причетні до правопорушення, встановлюються, а їхній технічний засіб вже не допомагатиме їм у переміщенні через кордон тютюнових виробів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси