У рейсовому автобусі «Суми – Бонн» виявили псевдоіспанця

НАЗАД
09 вересня 2013 13:25

Чоловіка, попередньо 1993 року народження, який намагався незаконно виїхати з України,  затримали прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з П

Чоловіка, попередньо 1993 року народження, який намагався незаконно виїхати з України,  затримали прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею.  

Пасажир рейсового автобуса «Суми-Бонн» надав на прикордонний контроль чужий закордонний паспорт, виданий на ім’я громадянина Іспанії. Невідповідність фотокартки в паспорті з пред’явником документа вартові кордону виявили відразу. У ході проведення співбесіди псевдоіспанець не зміг пояснити, де придбав підроблений паспортний документ та свого місця проживання в Іспанії. Причиною незаконного перетину кордону нібито було бажання потрапити до Німеччини.

Після встановлення особи затриманого його буде притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України, а також за порушення режиму в пункті пропуску. Його подальшу долю буде вирішувати суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси