У потягу, що прямував до Пермі, прикордонники виявили 700 грамів марихуани

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:07

У пункті пропуску «Харків» виявили наркотичне «зілля». Його знайшли під час прикордонно-митного оформлення поїзда за допомогою службового собаки. Також наркотики в п

У минулу суботу у пункті пропуску «Харків» довелося затримати відправку потяга, що прямував із Сімферополя до Пермі. Причиною затримки стало виявлення наркотичного «зілля». Товар прикордонники Харківського загону знайшли під час прикордонно-митного оформлення поїзда за допомогою службового собаки.  Чотирилапий помічник відразу зреагував на пакунки під сидінням в одному з вагонів. Хто залишив пакунки, з’ясувати не вдалося, однак в них оглядова група знайшла три пачки з-під соку з 700 грамами рослинної речовини, попередньо марихуани.

Наразі товар вилучили та передали співробітниками міліції.

Також наркотики в поїздах виявляли протягом вихідних днів на Сумщині та Чернігівщині. Так, в пункті контролю «Конотоп» прикордонники та працівники митниці в міжстельовому просторі поїзда «Жмеринка-Москва» знайшли 70 грамів рослинної речовини. Ще 40 грамів «травички» виявили в пункті пропуску «Хоробичі». Службовий собака спрацював на речі нашого співвітчизника, пасажира поїзда «Щорс-Гомель».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси