У Одеській області прикордонники затримали товари китайського виробництва на понад півмільйона гривень

НАЗАД
06 листопада 2012 13:48

 

Автомобіль «Фольксваген», який рухався неподалік від лінії держрубежу по дорозі «Кучурган - Одеса» прикордонники відділу «

 

Автомобіль «Фольксваген», який рухався неподалік від лінії держрубежу по дорозі «Кучурган - Одеса» прикордонники відділу «Кучурган» зупинили для перевірки. Вантажівка була заповнена коробками з товарами народного споживання.

Напередодні вартові кордону помітили, що протягом кількох днів в Україну невеличкими партіями, в межах дозволених норм, здійснюється ввезення товарів народного споживання. Аналіз ситуації показував, що даний вантаж скоріш за все після перевезення через кордон накопичують для подальшого транспортування в глиб нашої держави. Саме тому співробітники прикордонного відомства ретельно перевіряли отриману інформацію.

Зупинивши автівку, прикордонники вирішили перевірити у водія документи на вантаж. Проте громадянин України жодних підтверджуючих документів на свій товар пред’явити не зміг. Загалом у кузові вантажівки  правоохоронці нарахували майже 930 пар взуття, понад 3 тисячі трикотажних виробів та 480 пар жіночих рукавичок китайського виробництва. Загальна вартість вантажу сягнула понад 515 тисяч гривень, а автомобіля – 150 тисяч гривень. Наразі конфіскат передали представникам відділу по боротьбі з економічною злочинністю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси