У Національній академії Держприкордонслужби вручили погони курсантам першого курсу

НАЗАД
06 серпня 2014 15:31

Учора у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відбулась урочиста  церемонія   вручення погонів курсантам першого курсу.

 

Учора у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відбулась урочиста  церемонія  вручення погонів курсантам першого курсу.

До лав Національної академії стали одразу 200 військовослужбовців. 154 із них - це цивільна молодь та 46 — військовослужбовці контрактної служби.

- Я вітаю вас з такою урочистою подією у вашому житті та сподіваюсь, що ви, курсанти першого курсу, будете з честю продовжувати кращі традиції Національної академії  та гідно захищатимете кордони нашої держави,- звернувся з вітальним словом до курсантів та гостей заходу,  які прибули з усіх регіонів нашої Батьківщини, ректор Національної академії генерал-лейтенант Валерій Райко.  

На церемонії вручення курсантських погонів до новобранців звернувся також один із випускників  академії:

- Сьогодні для вас настала пора зустрітися з реальною дійсністю військової служби. Успіх у військовій службі буде залежати від кожного з вас, від вашого бажання та наполегливості, постійного вдосконалення військово-професійного рівня, прагнення досягти поставленої мети.  Своїм відмінним навчанням і бездоганною службою нове покоління прикордонників буде писати нові сторінки в історії Державної прикордонної служби України. І ми будемо сподіватися, що вони будуть гідними  славних традицій воїнів-прикордонників. А ми, курсанти-четвертокурсники, запевнюємо вас в тому, що станемо для вас взірцем, старшими товаришами, які підтримають та допоможуть Вам у службі  та навчанні, а у майбутньому - й охороні нашої країни!  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси