У Національній академії Держприкордонслужби відзначили День знань

НАЗАД
02 вересня 2013 15:14

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відзначили День знань. Відкрив захід та привітав усіх присутніх зі святом ректор Академії генерал-лейтенант Вал

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відзначили День знань. Відкрив захід та привітав усіх присутніх зі святом ректор Академії генерал-лейтенант Валерій Райко.

У 2013 році до лав  Національній академії вступило —  66 слухачів на факультет підготовки керівних кадрів,  175 курсантів та  172 студенти. З них  - 89 юнаків зараховані на факультет  «Охорони та захисту державного кордону», 36 юнаків та 17 дівчат -  «Правоохоронної діяльності та правознавства», 15 юнаків та 5 дівчат – «Іноземних мов та гуманітарних дисциплін» та 13 юнаків на «Інженерно-технічний факультет».

У цьому році Адміністрацією Держприкордонслужби та колективом академії проведено низку заходів, спрямованих на вдосконалення системи підготовки офіцерських кадрів для органів охорони кордону. Так, у навчальний процес академії запроваджено сучасні підходи та інновації щодо практичної реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами. У навчальні програми внесено доповнення та зміни, що стосуються організації взаємодії з іншими правоохоронними органами, прикордонного та міжнародного співробітництва, роботи з іноземцями, експертизи підроблених документів, що виявляються при спробі перетинання державного кордону та інших питань, пов’язаних із змінами законодавства України.

На сьогодні Національна академія Державної прикордонної служби України - багатопрофільний спеціалізований вищий навчальний заклад, що має у своїй структурі 5 факультетів; навчальний центр підвищення кваліфікації персоналу; докторантуру та ад’юнктуру; центр забезпечення навчального процесу; мовний центр; відділи, служби та підрозділи забезпечення.

На кафедрах та факультетах створено сучасну навчально-матеріальну базу, рівень якої не поступається провідним світовим зразкам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси