У меліоративному каналі та серед лісу виявили 27 ящиків сигарет

НАЗАД
09 вересня 2013 13:56

Зі спостережної вежі невідомого, який рухався в бік кордону, помітив учора прикордонний наряд Мукачівського загону. 

Зі спостережної вежі невідомого, який рухався в бік кордону, помітив учора прикордонний наряд Мукачівського загону. Група реагування від відділу «Лужанка» негайно вирушила на пошук порушника та виявила за 200 метрів від держрубежу приховані в меліоративному каналі 19 ящиків сигарет. Ще один ящик знайшли в кущах поряд. Вже незабаром на цьому напрямку був затриманий і громадянин України, який можливо причетний до протиправної діяльності.

Прикордонники Чернівецького загону, також учора, поряд з кордоном знайшли 1,5 тисячі пачок сигарет українського виробництва. Румунські прикордонники, яких про виявлений тютюн поінформували прикордонники відділу «Красноїльськ», затримали на своїй території громадянина Румунії з кількома ящиками такого ж контрабандного курива.

Також на Волині неподалік населеного пункту Терехи  прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону знайшли 7 ящиків сигарет. «Безгоспні» сигарети були ретельно запаковані в чорний поліетилен та приховані у лісі за 20 метрів від лінії кордону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси