У громадян Молдови та Литви на кордоні вилучили два «БМВ»

НАЗАД
31 сiчня 2013 17:11

 

У результаті проведення перевірочних заходів було встановлено, що доручення на право керування автомобілем громадянину Республіки Молдова зазначеною нотаріальною конторою не

Нещодавно на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті, прибув легковий автомобіль «BMW X5» італійської реєстрації.

За кермом автівки знаходився громадянин Республіки Молдова, який слідував із Італії в Україну. Але під час проходження водієм усіх необхідних процедур для перетину кордону у вартових кордону виникли сумніви щодо автомобіля, яким рухався молдованин, та документів, які надавали йому право керувати автівкою. У результаті проведення перевірочних заходів було встановлено, що доручення на право керування автомобілем громадянину Республіки Молдова зазначеною нотаріальною конторою не видавалось, а підпис та печатка нотаріуса підроблені. Іномарку 2001 року випуску, оцінену у 95 тисяч гривень, вилучили.

 Ще один автомобіль такої ж марки, але вже литовської реєстрації вилучили на українсько-білоруській ділянці кордону. Під час перевірки прикордонники Чернігівського загону та митники виявили підроблене доручення у 47-річного громадянина Литви, який прямував через пункт пропуску «Сеньківка».    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси