Вступна кампанія 2023 року набирає обертів

НАЗАД
28 березня 2023 14:36

Шановні абітурієнти! Мрієте долучитися до лав сміливих захисників кордону та здобути військову освіту? Тоді ця інформація для вас!

Вступити до Національної академії Держприкордонслужби України можуть громадяни України віком від 17 до 30 років (в тому числі й ті, яким виповнюється 17 років у рік вступу) які здобули повну загальну середню освіту.

Для юнаків та дівчат, які мріють стати офіцерами-прикордонниками та бажають навчатися за схемою підготовки «Курсант» (денна форма навчання) для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр», Національна академія пропонує наступні конкурсні пропозиції:

«Філологія»;

«Психологія»;

«Електронні комунікації та радіотехніка»;

«Безпека державного кордону»;

«Організація діяльності кінологічних підрозділів Державної прикордонної служби України»;

«Організація діяльності інженерно-технічних підрозділів Державної прикордонної служби України»;

«Правоохоронна діяльність».

Кожен кандидат може подати п’ять заяв для участі у конкурсі на місця державного замовлення.

Зазначимо, що для конкурсного відбору зараховуватимуться бали НМТ 2022 та 2023 років, а також ЗНО 2020-2021 років з трьох конкурсних предметів.

Під час вступу на місця державного замовлення усі кандидати також проходять медичний огляд, професійно-психологічний відбір та перевірку рівня фізичної підготовленості.

Перший крок для тих, хто виявив бажання вступити до прикордонного вишу – звернутися до найближчого підрозділу комплектування Держприкордонслужби (https://dpsu.gov.ua/ua/kudi-zvertitisya/) та почати збирати документи для формування навчальної справи.

Оформити навчальну справу, а також пройти попередній етап професійно-психологічного відбору та первинний медичний огляд військово-лікарської комісії цивільна молодь та військовозобов'язані повинні до 25 червня 2023 року.

Чекаємо на вас!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси