VIP-персона з «Довжанського»

НАЗАД
10 липня 2014 16:31

Учора ввечері знову був обстріляний пункт пропуску «Довжанський». На жаль, цього разу 5 прикордонників отримали поранення, 2 із них – тяжкі, однак втрати могли б бути набагато

Учора ввечері знову був обстріляний пункт пропуску «Довжанський». На жаль, цього разу 5 прикордонників отримали поранення, 2 із них – тяжкі, однак втрати могли б бути набагато більшими, якби не місцева собачка Жужа.

Коли прикордонники увійшли у пункт пропуску, відразу з’явилася Жужа. З якого боку кордону вона прийшла – ніхто не знає, але тваринка, як і людина прагнула уваги та їжі. Прикордонники відразу прийняли її до колективу. Жужу добре нагодували і шефство над нею взяв один із офіцерів. Песеня швидко призвичаїлося на новому місці і за добро віддячило добром.

Зараз ніхто із прикордонників не сумнівається, що у Жужі є шосте відчуття. Адже вона відчуває черговий мінометний обстріл і за півгодини до початку починає наполегливо «виганяти» свого прийомного господаря до укриття. Уже тричі таким чином вона врятувала життя Сергію. Тепер за Жужею уважно слідкують усі військовослужбовці і бережуть її, немов vip-персону. Адже навряд чи учорашній обстріл був останнім. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси