Відразу три пластикові трубопроводи вели до села Нижня Герасимівка, що на Луганщині

НАЗАД
05 березня 2013 11:58

За добу 

Продовжуючи системну роботу з виявлення місць накопичення паливно-мастильних матеріалів та пластикових комунікацій, що прокладені під землею, прикордонники у взаємодії з іншими правоохоронними органами за добу виявили ще три трубопроводи. «Нафтогони» знайшли, застосувавши спеціальний георадар.

Спочатку на напрямку російського населеного пункту Нижній Шеверьов та українського Нижня Герасимівка співробітники Держприкордонслужби знайшли одну, закопану на майже метровій глибині, пластикову трубу.  Відкопавши комунікацію екскаватором, прикордонники виявили в ній залишки пального. Інший трубопровід був прокладений за 50 метрів від першого, але скористатися ним порушники не встигли. Ще один «відкопали» за 500 метрів, також без ознак паливно-мастильних матеріалів. Усі вони вели до села Нижня Герасимівка. Для перевірки можливих місць зберігання пального була створена міжвідомча група у складі прикордонників, співробітників СБУ, МВС та представників митниці. Як з'ясувалося згодом, трубопроводи виходили на два подвір’я населеного пункту, що  знаходилися поруч. У ході огляду територій ємкостей на них не виявлено.

По даному факту проінформовано російських прикордонників, встановлюються власники помешкань та особи, які причетні до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси