(ВІДЕО) Відомий співак гурту «DZIDZIO» завітав до прикордонників Маріупольського загону

НАЗАД
17 березня 2017 14:50

Учора ввечері соліст гурту «DZIDZIO» Михайло Хома одразу ж після власного концерту завітав до морських прикордонників Маріупольського загону, які несуть службу в акваторії Азовського моря.

Аби морально підтримати українських захисників, які несуть службу в зоні проведення АТО, вчора ввечері соліст гурту «DZIDZIO» Михайло Хома одразу ж після власного концерту завітав до морських прикордонників Маріупольського загону, які несуть службу в акваторії Азовського моря. 

Для ознайомлення зі специфікою служби прикордонників та підтримки охоронців морських рубежів,  відомий соліст взяв участь у ранковій церемонії підняття прапору кораблів та катерів морської охорони, а також  разом з екіпажем катера морської охорони «Гриф» вийшов у море, де "заступив" на чергування.

Під час несення служби в морі прикордонники організували для фронтмена групи ритуал посвяти в моряки, на якому співак випив плафон морської води, а згодом отримав від командира Маріупольського загону морської охорони відповідний «сертифікат моряка-прикордонника».

Крім того, після повернення зі служби в морі співак взяв участь в урочистих заходах з нагоди прийняття військової присяги одним  з молодих моряків-прикордонників.

Охоронці морських рубежів подякували Михайлу Хомі за його візит, хороший настрій та безліч позитивних емоцій і зробили спільне фото на згадку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси