(ВІДЕО) В Великих Мостах проходить тестування кандидатів в рамках проекту «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
21 квiтня 2017 10:40

В рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону» на базі Кінологічного навчального центру, що у Великих Мостах Львівської області, розпочався відбір кандидатів, які проходитимуть службу у відділі прикордонної служби «Краковець» Мостиського прикордонного

В рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону» на базі Кінологічного навчального центру, що у Великих Мостах Львівської області, розпочався відбір кандидатів, які проходитимуть службу у відділі прикордонної служби «Краковець» Мостиського прикордонного загону.

Від бажаючих спробувати себе в ролі «нового прикордонника» у цьому підрозділі вже було подано 608 заяв, із яких 424 особи – цивільна молодь. В рамках першого етапу конкурсу, за перші два дні тестування було відібрано  29 кандидатів, яких в подальшому ще чекає другий етап.   

Тестування буде проходити до кінця наступного тижня.  Кандидатам, які подали заяви, направляються спеціальні SMS-запрошення та формуються групи по 40 учасників, яким вказується час прибуття у м. Великі Мости на тестування.

Варто зазначити, що результати кандидатів обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства, а у рамках відбору формується їх рейтинговий список. Всього за цим відбором планується залучити на службу у відділі «Краковець» 274 прикордонники.

Зауважимо, що відбір проводиться як серед військовослужбовців прикордонного відомства, так і цивільних громадян України. Для прозорості за відбором слідкують міжнародні представники, зокрема від Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, а прозорість заходів контролюють представники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси