(ВІДЕО) В Одеському порту в контейнерах з посудом правоохоронці виявили сигарети на 27 мільйонів гривень

НАЗАД
21 липня 2017 14:18

В ході проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон 2017» міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ ДФС в Одеській області, під процесуальним керівництвом прокурат

В ході проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон 2017» міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ ДФС в Одеській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області, із залученням військовослужбовців Одеського прикордонного загону було перекрито міжнародний канал контрабанди підакцизних товарів з Об’єднаних Арабських Еміратів на територію України.

В ході проведення слідчих дій, в рамках кримінального провадження за ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», на території Одеського морського торговельного порту в контейнерах, які прибули з м. Дубаї (ОАЕ), замість вантажу «кухонний посуд» було виявлено 2651 ящик сигарет різних марок без акцизу.

Всього за результатами проведених заходів вилучено понад 1,3 мільйона пачок сигарет на суму понад 27 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси