(ВІДЕО) У Навчальному центрі Держприкордонслужби відбулись змагання дитячих загонів «Юних друзів прикордонників»

НАЗАД
23 вересня 2017 12:52

На базі Навчального центру Держприкордонслужби відбулись змагання на кубок першості серед шкільних загонів «Юних друзів прикордонників». У змаганнях взяли участь 24 команди, які перемогли в районах Черкаської області та міста Черкаси.

 

Прикордонники завжди зацікавлені у тісному спілкуванні з молоддю, адже саме діти - майбутні охоронці рубежів нашої держави.

З метою популяризації, формування у дітей та учнівської молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності та професійної підготовки молоді на здобуття професії військовослужбовця-прикордонника, на базі Навчального центру Держприкордонслужби відбулись змагання на кубок першості серед шкільних загонів «Юних друзів прикордонників». У змаганнях взяли участь 24 команди, які перемогли в районах Черкаської області та міста Черкаси.

Розпочалися змагання традиційно з урочистого шикування, підняття Державного Прапору України та вшанування пам’яті прикордонників, які загинули під час бойових дій в зоні АТО. Після напутніх слів від керівництва Навчального центру, ветеранів та гостей змагань, розпочався перший конкурс з проходження урочистим маршем з виконанням стройової пісні. У ньому команди намагалися набрати максимум балів. Далі були вогнева підготовка (виконання вправ стрільб з АК-74), прикордонне слідознавство, воєнізована естафета, неповне розбирання та збирання автомата. Крім цього, юним прикордонникам було продемонстровано зразки озброєння та технічних засобів охорони кордону.

Після завершення конкурсів на стройовому плацу навчального закладу відбулося нагородження кращих команд.

За результатами змагань кубок першості виборола команда школи №36 імені Героїв – прикордонників (с.Оршанець, м. Черкаси)

Керівництво та персонал Навчального центру привітали переможців та побажали всім учасникам великих досягнень і нових звершень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси