(ВІДЕО) Пуля допомогла завадити переміщенню через кордон гашишу

НАЗАД
25 лютого 2017 09:31

На Харківщині співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками митниці завадили переміщенню через кордон наркотиків. Допомогла їм в цьому службова собака Пуля.

Вчора ввечері на Харківщині співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками митниці завадили переміщенню через кордон наркотиків. Допомогла їм в цьому службова собака Пуля.

У ході контролю потягу «Харків - Москва» чотирилапий прикордонник подала знак інструктору в одному з вагонів. Подальша перевірка показала, що натренований на пошук наркотиків пес не помилився. За  металевим кожухом системи опалювання приміщення вагону прикордонний наряд виявив поліетиленовий пакунок з світло-коричневою речовиною, яка попередньо є гашишем. Її вага становила 150 грамів.

По даному факту було оповіщено співробітників Нацполіції в Харківській області та направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). В даний час проводяться подальші оперативно-слідчі дії та встановлюється власник наркотиків.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси