(ВІДЕО) Прикордонники затримали 6 незаконних мігрантів з Індії на українсько-польському кордоні

НАЗАД
04 лютого 2017 10:01

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення незаконного перетину державного кордону в рамках протидії нелегальній міграції.

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення незаконного перетину державного кордону в рамках протидії нелегальній міграції.

Так, сьогодні вночі на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону у взаємодії з оперативно-розшуковим прикордонним підрозділом та співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області, затримали групу нелегальних мігрантів з Індії, які намагалися потрапити до країн ЄС.

Прикордонники відділу «Шегині» отримали оперативну інформацію про можливе переміщення через кордон групи нелегальних мігрантів. На напрямку ймовірного руху порушників було виставлено прикордонний наряд. Затримали невідомих осіб на околиці населеного пункту Буців Мостиського району Львівської області за 100 метрів від держрубежу. Чоловіки віком від 21 до 28 років, які при собі мали документи громадян Індії, намагались знайти, де проходить кордон України з Польщею. В ході попередньої перевірки було з’ясовано, що прибули вони в Україну легально, за допомогою третіх осіб спробували незаконно дістатися до Польщі, а далі країн західної Європи. Усіх шукачів кращого життя було доставлено до відділу прикордонної служби «Шегині».

Наразі тривають фільтраційно-перевірочні заходи з метою встановлення осіб, можливо, причетних до організації незаконного переміщення осіб через державний кордон України.

Громадян затримано в адміністративному порядку, відповідно складено документи справи про адміністративне правопорушення передбачене ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», вчинені групою осіб. Рішення по справі прийматиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси