(ВІДЕО) Прикордонники відпрацювали тренування бойового залагодження

НАЗАД
22 жовтня 2016 08:25

Протягом тижня військовослужбовці одного з підрозділів Бердянського прикордонного загону у польових умовах тренували навики по бойовому залагодженню.

Протягом тижня військовослужбовці одного з підрозділів Бердянського прикордонного загону  у польових умовах тренували навики по бойовому залагодженню.

Заняття по злагодженою для військовослужбовців розпочалися із розгортання палаткового містечка на полігоні. Уже там, на протязі чотирьох днів «зелені берети» вчилися відбивати умовний напад противника на зайнятих позиціях, утримувати свої позиції та ліквідовувати провокації на державному кордоні, а також відбивати напади диверсійних груп.

Під час таких занять відпрацьовувались і практичні стрільби. Прикордонники вели вогонь як із стрілецької, так і групової зброї, а також виконували комплекс вправ по метанню бойових гранат.

Крім того прикордонники навчалися медицині де відточували навики надавати постраждалим першу медичну допомогу. Також відпрацьовували  способи переміщення  поранених при різних пораненнях та переміщувати їх у безпечну зону з дотриманням принципу запобігання появі нових постраждалих.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси