(ВІДЕО) Прикордонники у взаємодії зі співробітниками СБУ ліквідували транскордонний канал переміщення наркотиків

НАЗАД
19 лютого 2017 11:11

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби спільно з співробітниками СБУ ліквідували транскордонний канал переміщення наркотиків та виявили понад 5 кілограмів наркотичних засобів психотропної дії

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби спільно з співробітниками Центрального апарату та обласного управління СБУ ліквідували транскордонний канал переміщення наркотиків та виявили понад 5 кілограмів наркотичних засобів психотропної дії.

Так, учора в пункті пропуску "Ягодин"  під час проведення перевірки автомобіля «БМВ» литовської реєстрації, який прямував до України було виявлено значну партію наркотиків.

В ході спільних зі співробітниками СБУ оперативних заходів   прикордонниками було здійснено поглиблений огляд транспортного засобу із залученням спеціального службового собаки, навченого на пошук наркотиків.  В ході перевірки в конструктивах особливостях автомобіля – в повітряних фільтрах,  під обшивкою салону та серед речей було виявлено розфасовані пакунки з пігулками та білим порошком загальною вагою понад 5 кілограмів.

Водія, громадянина України та ще одного пасажира з виявленою речовиною передано до СБУ. Наразі тривають подальші слідчі дії в рамках кримінального провадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси