(ВІДЕО) Прикордонна авіація попередила спробу переміщення через кордон контрабандного пального

НАЗАД
31 серпня 2016 12:16

Патрульна авіація Державної прикордонної служби України продовжує активний моніторинг державного кордону, аби упереджувати спроби протиправної діяльності. Під час патрулювання екіпажі літаків використовують сучасні засоби фіксації, які встановлені на пові

Патрульна авіація Державної прикордонної служби України продовжує активний моніторинг державного кордону, аби упереджувати спроби протиправної діяльності. Під час патрулювання екіпажі літаків використовують сучасні засоби фіксації, які встановлені на повітряних суднах та дозволяють з високою точністю відслідковувати обстановку на місцевості.

Так, вчора в Харківській області пілоти прикордонного літака «Diamond» виявили та попередили спробу незаконного переміщення паливо-мастильних матеріалів з Росії в Україну. На напрямку українського населеного пункту Троївка та російського Нижні Мельнівці були помічені чотири автомобілі по обидва боки кордону. Порушники зрозумівши, що їх наміри викрито вдалися до втечі, не встигши здійснити оборудку. За декілька хвилин прикордонний літак викрив одного з втікачів, який неподалік в лісосмузі залишив свій причеп, в який згодом, скоріш за все, мав завантажити контрабандний вантаж.

Інформацію про правопорушення пілоти відразу передали прикордонним нарядам та було організовано оперативний пошук. Невдовзі одного з порушників знайшли, він виявився місцевим мешканцем. Наш співвітчизник зізнався, що намагався перемістити через кордон паливно-мастильні матеріали. Тепер 48-річному чоловіку доведеться відповідати у відповідності до чинного законодавства України. Коло інших причетних до протиправної діяльності осіб встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси