(ВІДЕО) Підпільну підземну комунікацію виявили прикордонники на Луганщині

НАЗАД
13 серпня 2016 11:45

Державна прикордонна служба України спільно із взаємодіючими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. В тому числі реалізовується комплекс для виявлення підземних комунікацій

Державна прикордонна служба України спільно із взаємодіючими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. В тому числі реалізовується комплекс для виявлення підземних комунікацій за допомогою яких можливо переміщувати контрабанду паливно-мастильних матеріалів. Один з таких підземних трубопроводів виявили неподалік від кордону учора прикордонники Луганського загону спільно з співробітниками СБУ в ході проведення оперативно-розшукових заходів.

Підпільну підземну комунікацію правоохоронці виявили за допомогою спеціального пристрою – георадара, в районі населеного пункту Граківка Троїцького району, Луганської області. Також, у ході обстеження прилеглої місцевості було встановлено, що даний трубопровід прокладений в напрямку закинутої птахоферми. Ймовірно, дану будівлю зловмисники  планували використовувати, як місце накопичення паливно-мастильних матеріалів.  Трубу діаметром 100 міліметрів, що вела у бік державного кордону прикордонники демонтували.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення кола осіб причетних до здійснення зазначеної протиправної діяльності та продовжуються заходи щодо обстеження прилеглої місцевості з метою виявлення інших незаконно-встановлених комунікацій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси