(ВІДЕО) На Волині прикордонники викрили склад з 40 ящиками тютюнових виробів

НАЗАД
12 вересня 2017 12:47

Прикордонними оперативно-розшуковими підрозділами в черговий раз викрито осіб, які накопичують та розповсюджують підакцизні товари в прикордонні, а також зберігають їх у своїх господарствах з метою подальшого незаконного переміщення через державний кордон

Прикордонними оперативно-розшуковими підрозділами в черговий раз викрито осіб, які накопичують та розповсюджують підакцизні товари в прикордонні, а також зберігають їх у своїх господарствах з метою подальшого незаконного переміщення через державний кордон.

Так, учора у контрольованому прикордонному районі Волині в рамках кримінального провадження за ст. 204 та ст. 199 КК України, під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури, прикордонниками спільно зі співробітниками ВБКОЗ УСБУ у Волинській області проведено обшуки приватного подвір’я одного з місцевих жителів Любомльського району.

В ході огляду підсобних приміщень виявлено 40 ящиків тютюнових виробів, квадрокоптер, що, скоріш за все, використовували контрабандисти для розвідки місцевості, прилеглої до державного кордону, тепловізійний пристрій та гумовий човен. Крім цього, правоохоронці вилучили велику суму грошових коштів, походження яких з’ясовують.

Триває досудове розслідування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси